Domæne-viderestilning:

Domæne-viderestilning kaldes også pegning eller forwarding. Hos 0-z.dk kan du vælge mellem tre forskellige slags web-viderestilninger:

1) IP-viderestilning. Hvis du har din egen web-server eller mail-server kan du få dit domæne viderestillet direkte til dit IP-nummer.

2) Almindelig web-viderestilning. Her viderestiller vi dit domæne til en hjemmesideadresse, du har i forvejen eller til en underside på dit webhotel. Modtageradressen bliver stående i browserens adressefelt.

3) Frame web-viderestilning. Det samme som en almindelig web-viderestilning, blot er det pegedomænet, som bliver stående i browserens adressefelt.

Prisen for viderestilning af domæner - uanset typen - er kun kr. 98,- ekskl. moms om året.

Du har også desuden muligheden for at få tilkoblet statistik på din viderestilning, så du altid kan se præcist hvor mange, som bruger dit domæne. Prisen for statistik er kun kr. 98,- om året.

Enkelte ændringer i viderestilninger midt i en periode foretages gratis.


"Jeg har både en web-viderestilning med statistik, og en emailadresse hos 0-z.dk. Jeg har et stramt budget, så jeg synes, at det er smart, at jeg kan gøre fuldt brug af mit domænenavn på Internettet for under én krone om dagen. Jeg bruger min personlige mailadresse flere gange om dagen, og jeg er også altid lige inde og checke statistikken for at se, hvor mange der har været forbi min hjemmeside siden sidst..."
Maiken Hansen, Studerende, Esbjerg


Bestil idag! Ved nyregistreringer kan vi have din viderestilning oppe at køre indenfor 24 timer. Ligger domænet allerede på vores DNS kan en viderestilning oprettes med kort varsel - i vores åbningstid i løbet af få minutter.