"Far, far - hvad lavede du, dengang de gode domænenavne var ledige ?"

Dit domænenavn er vigtigt for dig. Domænenavnet er selve indgangen til at finde dig eller dit projekt på Internettet. Den store forskel fra den virkelige verden er, at hvert navn på Internettet kun kan have én ejer. Så der er virkelig rift om de gode navne...

"Der bliver over 300 færre at vælge imellem - hver eneste dag..."

Netop nu - i disse år - bliver stort set alle navne og almindelige udtryk registreret som domænenavn. Der registreres over 300 dk-domæner hver eneste dag. Domænenavne registreres langt overvejende efter princippet "først til mølle".

"Giv dit Internet-projekt et navn !"

Benyt dig af muligheden for at sikre dig det bedst mulige domænenavn i dag. Chancen for at få de gode navne er størst, mens der er flest at vælge imellem. Det er logisk. Hvis du venter for længe, risikerer du, at alle de bedste er optagede, når du skal bruge ét.

Bestil i dag - ring på 75120037 eller mail os på info@0-z.dk - du skal ikke vente !"Jeg har med stor fornøjelse handlet med 0-z.dk ved flere lejligheder - både privat og på vegne af mit firma. Jeg har hver gang fået en hurtig og pålidelig service, noget jeg selv lægger meget vægt på. De ved virkelig alt om domænenavne og er fantastisk hjælpsomme... afgjort anbefalingsværdige!"

Morten Andersen, butiksindehaver, Slagelse

"Hvad koster et domænenavn?"

0-z.dk har siden starten været blandt de billigste på markedet. Vi tilbyder nu domæneregistrering for kun kr. 198,- ekskl. moms pr. stk.

0-z.dk tilbyder desuden viderestilning af domænenavn for kun kr. 98,- ekskl. moms pr. år.

Det første års afgift til DK-Hostmaster på kr. 40,- er inkluderet i oprettelsen.


"Hvordan bestiller jeg et domænenavn?"

1) Find først dit domænenavn.

0-z.dk stiller en alfabetisk liste over .dk-domænenavne til rådighed, som allerede er optagede. Desværre lukkede DK-Hostmaster for tilgangen til DK-zonen i februar måned 2002. Nogle domæner fra vores liste er altså blevet slettede, og nye navne er kommet til. Vi er i dialog med DK-Hostmaster om fornyet adgang til DK-zonen, så vi igen kan præsentere en helt opdateret domæneliste.

Listen kan dos stadig bruges til at danne sig et danne sig et overblik over det danske domænerum.

Klik på et bogstav for at fremkalde listen:

 0-9   A  B  C  D  E   F  G  H   I    J  K  L 
M N  O  P  Q  R  S   T  U  V  W  X  Y  Z

For at være sikker bør du foretage et såkaldt whois-opslag - det kan du f.eks. gøre på www.hvis.net, her kan du også teste .com/.net/.org/.biz/.info-domæner.

2) Bestil dit domæne - vælg mellem følgende måder:

- Ring til os på 75120037 - vi hjælper meget gerne, hvis du har spørgsmål.

- Email os på info@0-z.dk med dine adresseoplysninger og det ønskede domænenavn.

- Indtast dine oplysninger og send dem til os via denne formmail:

Vi glæder os til at høre fra dig...


Indtast dine oplysninger her:


Domænenavn:
Fornavn:
Efternavn:
Evt. Firma/Forening
Adresse:
Postnr.:
By:
Telefonnr:  Evt. Faxnr.:
Emailadresse:
Tilmeld mig email-liste
med nyt fra 0-z.dk:
Evt. kommentarer/
spørgsmål:* Hvis du ikke har en emailadresse endnu, kan den midlertidigt udelades. Det er dog praktisk at få den oprettet, da DK-Hostmaster skal bruge den, når domænenavnet skal fornys. Vi er meget gerne behjælpelige med oprettelse af email - ring 7512 0037 !

"Og hvad sker der så ?"

Når vi modtager bestillingen sender vi dig omgående en blanket, som skal underskrives og returneres til os.

Vi registrerer navnet med det samme, når vi modtager blanketten igen. Som hovedregel er navnet aktivt til brug på Internettet i løbet af 24 timer.

Når registreringen er gennemført fremsender vi faktura.

Hvis du allerede har en hjemmeside, kan du få oprettet en viderestilning af domænenavnet til din hjemmeside. Hvis du ikke har en hjemmeside endnu, opbevarer vi domænet, til du skal bruge det.

"Det er jo ganske simpelt...!"

Og hvis du har spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at ringe til os på 75120037. Vi ved en masse om domænenavne og vil gerne hjælpe. Du må også meget gerne emaile spørgsmål på info@0-z.dk.

Bestil nu i dag på info@0-z.dk - det kan ganske enkelt ikke betale sig at vente!

Vi glæder os til at høre fra dig...

Med venlig hilsen
Michael Dalmer
0-z.dk

PS. Husk på - at du ved at beslutte dig i dag øger chancen for, at du får det bedst mulige domænenavn.

 


Selve domænelisterne på 0-z.dk blev senest opdateret mandag d. 21/1-2002, da 356939 dk-domæner var registrerede. Desværre lukkede DK-Hostmaster herefter for tilgangen til DK-zonen. Nogle domæner fra vores liste er altså blevet slettede, og nye navne er kommet til. Vi er i dialog med DK-Hostmaster om fornyet adgang til DK-zonen, så vi igen kan præsentere en helt opdateret domæneliste. Domæneoversigten 0-z.dk er en service til brug for søgning af domænenavne. 0-z.dk påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl på oversigten over domæner.